Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Theron krijgt ster op Hollywood Walk of Fame

Shownieuws

Oscar-winnares Charlize Theron heeft donderdag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame, een paar straten verwijderd van waar ze werd ontdekt.

Oscar-winnares Charlize Theron heeft donderdag een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De ster is een paar straten verwijderd van de plek waar Theron werd ontdekt. "Ik had grootse dromen toen ik hier net kwam wonen, maar dit is een ongelooflijk fantastisch cadeau. Twee kersen op de taart", sprak Theron een menigte fans toe.

De 30-jarige Theron werd op haar achttiende ontdekt toen ze op Hollywood Boulevard in de rij stond voor een bank. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse was door haar moeder naar Los Angeles gestuurd om haar droom om actrice te worden te verwezenlijken. In 1996 viel ze op als liefje van James Spader in '2 Days in the valley'. Met films als 'The cider house rules' en Woody Allens 'Celebrity' kwam ze definitief op de kaart van Hollywood terecht.

In 2003 werd Theron beloond met een Oscar en een Golden Globe als beste actrice voor haar rol van seriemoordenaar Aileen Wuornos in het waargebeurde 'Monster'. Dit jaar worden nog twee films van haar verwacht, 'North county' van regisseur Niki Caro en de sciencefictionthriller 'Aeon flux'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen