Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans krijgen bedankje op Di-rect-single

Shownieuws

De fans van Di-rect krijgen de kans om met naam en toenaam te worden genoemd op de nieuwe single 'Blind for you' van het viertal.

De fans van de Nederlandse rockgroep Di-rect krijgen de kans om met naam en toenaam te worden genoemd op de nieuwe single 'Blind for you' van het viertal. Fans die hun volledige contactgegevens sturen naar een speciaal mailadres komen op de single te staan. Binnen een uur na lancering via de website van Di-rect kwamen al honderden inzendingen binnen.

De Haagse groep heeft dit initiatief bedacht om alle trouwe fans te bedanken voor alle steun en enthousiasme. Door de beperkte ruimte op de speciale single van Jamie, Tim, Spike en Bas, moeten de fans snel reageren. Want de actie geldt zolang de ruimte strekt.

Op de nieuwe single 'Blind For You' wordt Di-rect begeleid door pianist Wibi Soerjadi. De concertpianist was ook te gast bij de band tijdens hun optreden op Pinkpop dit voorjaar. Momenteel tourt Di-rect door de Verenigde Staten, waar ze het opnemen tegen de Belgische band Nailpin in het MTV programma 'Road Rally'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen