Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman in remake 'Body snatchers'

Shownieuws

Nicole Kidman gaat de hoofdrol spelen in de remake van de spannende science-fictionfilm 'Invasion of the body snatchers.'

Nicole Kidman gaat de hoofdrol spelen in de remake van de science-fictionfilm 'Invasion of the body snatchers'. Het origineel van regisseur Don Siegel stamt uit 1956. In 1978 werd de tweede verfilming, geregisseerd door Philip Kaufman en met Donald Sutherland in de hoofdrol, een groot succes. De Duitse regisseur Oliver Hirschbiegel waagt zich nu als derde aan het plot, meldt Production Weekly.

'Invasion of the body snatchers' gaat over Carol (Kidman) die een samenzweringscomplot ontdekt in een klein stadje. De persoonlijkheden van de inwoners veranderen zodanig dat het vermoeden ontstaat dat ze worden overgenomen door buitenaardse wezens. De opnames beginnen in oktober. Voor die tijd begint Kidman overigens ook aan de opnames van Wong Kar-Wei's 'A Shanghai woman'.

De geruchten dat Kidman het rustiger aan zou gaan doen omwille van haar twee kinderen, lijken met twee nieuwe films op komst van de baan. De actrice is bovendien gesignaleerd met een mogelijke nieuwe liefde. De Australische countryzanger Keith Urban zou de gelukkige zijn. Kidman en Urban werden vorig weekend gespot toen ze samen een motortochtje maakten in New York.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen