Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Raad beslist over Idols-affaire

Shownieuws

'American idol' heeft een onafhankelijke raad ingehuurd die onderzoekt of Paula Abdul een affaire had met een van de kandidaten.

De producenten van 'American idol' en Fox TV hebben een onafhankelijke raad ingehuurd die gaat bepalen of Paula Abdul een affaire heeft gehad met een 24-jarige deelnemer van de talentenjacht. De directeur van Fox, de zender die Idols uitzendt, zegt dat het onderzoek is ingesteld om de geloofwaardigheid van het programma te behouden.

Corey Clark haalde in 2003 de finale van Idols maar moest de show verlaten toen bleek dat hij had verzwegen in aanraking te zijn geweest met de politie vanwege gewelddadig gedrag. Kort daarop verscheen in een Amerikaanse tabloid het verhaal over de affaire met Adbul. De zangeres zou hem tegen alle regels in, hebben ingefluisterd welke liedjes hij het best kon zingen en hoe hij zijn uiterlijk moest verbeteren. Daarnaast zouden ze het bed hebben gedeeld.

Abdul is momenteel jurylid van 'So you think you can dance', een andere talentenjacht. Of ze vanwege de ophef over de vermeende affaire uit het Idols-team zal worden verwijderd wil Fox niet zeggen. Abdul ontkent de beschuldigingen en noemt Clark 'een opportunistische leugenaar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen