Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'RMXCRW' neemt plaat op met rapper DMX

Shownieuws

Urbangroep'RMXCRW' - spreek uit als Remixcrew - heeft een plaat opgenomen met de Amerikaanse rapper DMX. De titel luidt 'Let's bring out the beast'.

Urbangroep 'RMXCRW' (Remixcrew) heeft een cd opgenomen met de Amerikaanse rapper DMX. De titel van het album is 'Let's bring out the beast'. "Ik had altijd al een droom om met Busta Rhymes of DMX samen te werken. Deze is nu met genoegen deels uitgekomen", vertelt bandlid Mega D. De Amerikaanse rapper was begin september in Nederland voor een optreden.

Tijdens zijn verblijf in Nederland bracht DMX ook een bezoekje aan de opnamestudio van Cruise Control in Amsterdam waar hij samen met 'RMCRW' het nummer heeft opgenomen. "Bij binnenkomst voelde DMX de muziek meteen aan en hij verzon er ter plekke een superdope refrein bij", vertelt de manager van de groep Kenneth van Rangelrooy.

Volgens de manager stond het nummer binnen de kortste keren op de band: "Ik denk dat ze het wereldrecord opnemen hebben verbeterd." De groep, bestaande uit de leden MC Ambush en Mega D, heeft naar eigen zeggen nog veel te leren. "Ik dacht dat ik snel opnam, maar hoe DMX te werk gaat, geeft ons weer inspiratie om nog veel te leren", vertelt MC Ambush.

'RMXCRW' staat tevens gepland als voorprogramma voor een concert van DMX in Duitsland. De groep treedt deze week meerdere malen op in Suriname, waar zij met het nummer 'Je doet' op nummer één in de hitlijsten hebben gestaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen