Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pearl jam geeft concert slachtoffers Katrina

Shownieuws

Rockband Pearl Jam geeft op 5 oktober een eenmalig concert in Chicago voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. De kaartverkoop gaat zaterdag van start.

Rockband Pearl Jam geeft op 5 oktober een eenmalig concert in Chicago voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. De opbrengst van het concert gaat naar het Amerikaanse Rode Kruis, Habitat for humanity en Jazz Foundation. Een kaartje voor het speciale concert kost duizend dollar. De kaartverkoop begint zaterdag.

Het is nog niet bekend of op het concert van de band andere artiesten hun opwachting zullen maken. Het is niet de eerste keer dat Pearl jam een benefietconcert geeft. Twee jaar geleden speelde de band van Eddie Vedder samen met The woo voor een goed doel.

Ook andere artiesten proberen de slachtoffers van Katrina te steunen. Zo geven hiphopband The roots en zangeres Jill Scott vrijdag een concert in het Amerikaanse Philadelphia. Volgende week treden onder meer Tenacious D, leadzanger Dave Grohl van The foo fighters en voorman Josh Homme van Queens of the stone age samen op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen