Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maagd wordt vader van drie kinderen

Shownieuws

De 'The 40-year old virgin'-ster Steve Carell vervult de rol van weduwenaar in de romantische komedie 'Dan in real life'.

De 'The 40-year old virgin'-ster Steve Carell vervult de rol van weduwenaar in de romantische komedie 'Dan in real life'. De ster uit 'The 40-year old virgin' is sinds het succes van de film over een 40-jarige maagd een gewild acteur geworden in Hollywood. Producent Jon Shestack prijst zichzelf gelukkig dat hij de acteur voor de film heeft kunnen strikken. "We hebben hem twee maanden geleden al ingelijfd. Steve is een geweldige acteur en een erg grappige man." Dat meldt Hollywood Reporter.

De Disney-film gaat over een vader die drie dochters heeft in de leeftijd van 10 tot 17. Daarnaast schrijft hij een column in de lokale krant over zijn rol als ouder. Tijdens een familiereünie ontmoet hij een vrouw op wie hij verliefd wordt. Thuis ontdekt hij dat zij de vriendin van zijn broer is.

De hoofdrolspeler Carell probeert krampachtig niets te doen met deze verliefdheid om de regels die hij gesteld heeft voor zichzelf en zijn dochters niet te breken. "De film gaat over hoe moeilijk het is het juiste te doen, maar dat je dat wel moet proberen", legt Shestack uit. De regie is in handen van Peter Hedges, wiens laatste film 'Pieces of April' dateert uit 2003.

'The 40-year old virgin' staat op dit moment op de tweede plek in de Amerikaanse box office, de lijst van de best bezochte films in de Verenigde Staten. De film heeft na de première vier weken geleden 66,8 miljoen euro opgehaald. Carell is vanaf 6 oktober in Nederland te bewonderen als 40-jarige maagd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen