Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barend & Van Dorp trekt helft minder kijkers

Shownieuws

Het kijkcijfergemiddelde van 'Barend & Van Dorp' is gehalveerd in vergelijking met vorig jaar. Vorig jaar bekeken 687 duizend mensen de eerste aflevering.

Het kijkcijfergemiddelde van 'Barend & Van Dorp' is gehalveerd in vergelijking met vorig jaar. Vorig jaar bekeken 687 duizend mensen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op RTL4, maandagavond had de eerste aflevering van de talkshow van Frits Barend en Henk van Dorp op Talpa een kijkcijfergemiddelde van 311 duizend. Dat blijkt dinsdag uit cijfers van Stichting Kijkcijferonderzoek.

De latenight-show 'Jensen' had minder kijkers dan de talkshow van Barend en Van Dorp. Het programma, dat evenals 'Barend en Van Dorp' om 22.30 uur begon, had een kijkcijfergemiddelde van 199 duizend. Dit seizoen wordt de talkshow van Robert Jensen elke werkdag uitgezonden op RTL5.

De meeste mensen keken maandagavond rond 22.30 uur naar 'Hart van Nederland' op SBS6. Het nieuwsprogramma had een kijkcijfergemiddelde van ruim 1,4 miljoen. Het soortgelijke actualiteitenprogramma '4 in het land', dat voor het eerst werd uitgezonden op RTL4, trok gemiddeld 610 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen