Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller kan weer lachen

Shownieuws

Sienna Miller kan weer lachen. Sienna, die bedrogen werd door Jude Law, werd dit weekend met een brede lach gesignaleerd tijdens het filmfestival in Venetië.

Actrice Sienna Miller kan weer lachen. De 23-jarige Miller, die door haar verloofde Jude Law bedrogen werd, werd dit weekend met een brede lach gesignaleerd tijdens het filmfestival in Venetië. Ze was daar om haar nieuwe film 'Casanova' te promoten. Hierin speelt zij samen met acteur Heath Ledger een hoofdrol.

De actrice had geen moeite om de pers tijdens het festival te woord te staan over haar breuk met Jude Law. Na een zware periode lijkt de actrice er weer langzaam bovenop te komen. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de afgelopen maanden makkelijk voor mij geweest zijn", vertelde ze. "Maar aan het eind van de rit, heb ik een enorme groep mensen die me hebben gesteund, onder wie mijn moeder, mijn zuster, mijn beste vrienden en zelfs Jude."

De actrice werd onlangs in Engeland zelfs weer gesignaleerd met haar voormalige verloofde. Het paar heeft besloten samen naar het huwelijk te gaan van Savannah, de zus van Sienna. Maar op de vraag of zij Jude nog een tweede kans geeft antwoordde zij aan de pers: "Daar wil ik niet over praten". Maar ze gaf stiekem wat hints aan de pers dat ze graag wat meer 'Casanova's' zou willen ontmoeten in de toekomst.

Sienna en Jude waren acht maanden verloofd toen de 32-jarige 'Alfie'-acteur half juli toegaf te zijn vreemdgegaan met hun 26-jarige kindermeisje Daisy Wright. Jude Law bood daarna publiekelijk zijn excuses aan zijn vriendin aan. Hij zei zich 'diep' te schamen en 'kapot' te zijn van zijn misstap. Sienna liet toen weten Jude nooit meer te willen zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen