Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Spits presenteert Het Tweespraakfestival

Shownieuws

Frits Spits presenteert op 16 september 'Het tweespraakfestival', een speciale jubileumuitzending van het KRO-radioprogramma 'Tijd voor twee'.

Frits Spits presenteert op 16 september 'Het tweespraakfestival', een speciale jubileumuitzending van het KRO-radioprogramma 'Tijd voor twee'. Vanwege het tienjarig bestaan van het programma wordt een feestelijke uitzending opgenomen waarin het populaire programmaonderdeel 'De Tweespraak' centraal staat.

Tijdens 'Het tweespraakfestival' zal een aantal bekende gasten aan het woord komen, zoals tekenaar Toon van Driel (FC Knudde) en taalkundige Jan Kuitenbrouwer. Ook komen de winnaars uit 'Het tweespraak'-verleden langs om hun eigen uitspraak op een Delfts Blauw-bordje in ontvangst te nemen.

Presentator Frits Spits is al vanaf de start van het radioprogramma de drijvende kracht achter 'Tijd voor twee', maar benadrukt dat hij dit samen met een team doet. "Het voelt nog iedere dag als een voorrecht om samen met deze enthousiaste mensen een dagelijks radioprogramma als 'Tijd voor twee' te maken."

De presentator heeft vanaf het begin een speciale plek in zijn hart voor het programmaonderdeel 'De tweespraak'. "Het daagt mensen uit ergens iets over te zeggen. Dat vind ik het mooie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen