Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wens komt uit voor Aukje en Marieke

Shownieuws

Aukje en Marieke van Ginneken zien hun wens uitkomen. De zusjes lanceerden dit weekend hun debuut-single 'Be where you wanna be'.

De wens om ooit samen de hitparade te bestormen is uitgekomen voor Aukje en Marieke van Ginneken. De zusjes lanceerden dit weekend hun debuut-single 'Be where you wanna be'. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Tony Cornelissen. Hij was eerder gitarist in de band Kane, maar schreef ook hits voor artiesten als Chipz, Do en Di-rect.

In de toekomst zal wellicht ook eigen werk van de zusjes te horen zijn. "Marieke schrijft zelf liedjes", vertelt Aukje in weekblad 'Break out'. "Daar wil ze in de toekomst zeker wat mee gaan doen."

De zussen komen naar eigen zeggen uit een muzikale familie."Mariek en ik zongen vroeger ook altijd samen in de auto op weg naar Frankrijk", vertelt Aukje. "Op verjaardagen komt iedereen met sambaballen, trommels en gitaren en dan barst het feest los."

De bekende zussen lieten vorige week in het tv-programma RTL Boulevard weten dat de start van hun zangcarrière niet uit nood is geboren. "Iedereen denkt dat we het doen omdat we elkaar nodig hebben", vertellen de zussen. "Maar we zijn naast zussen ook vriendinnen en vinden het super om met elkaar te zingen."

Aukje speelde vier jaar lang de rol van Charlie Fischer in de populaire tv-soap 'Goede tijden, slechte tijden'. Na haar vertrek speelde ze nog een rol in 'Jong Zuid', de soap die via de mobiele telefoon te volgen was. Zingen deed ze in de musicals 'Oliver Twist' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' Marieke kreeg haar bekendheid door als vijfde te eindigen bij de eerste reeks van het tv-programma 'Idols'. Daarna scoorde zij een top-tien hit met het nummer 'Just be happy'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen