Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Macy Gray helpt orkaanslachtoffers

Shownieuws

Macy Gray is begaan met het lot van de slachtoffers van orkaan Katrina. Zaterdag heeft ze in het Astrodome-stadion kleding en toiletartikelen uitgedeeld.

De Amerikaanse zangeres Macy Gray is begaan met het lot van de slachtoffers van de orkaan Katrina. Zaterdag heeft ze in het Astrodome-stadion in Houston kleding en toiletartikelen uitgedeeld aan vluchtelingen. "Ik wilde gewoon ontzettend graag helpen", legt Gray uit.

Meer dan 18 duizend mensen hebben hun toevlucht gezocht tot het Astrodome-stadion. Gray, die bekend staat om haar aparte stemgeluid, hoopte met haar aanwezigheid de slachtoffers een hart onder de riem te steken. "Het was ontzettend bevredigend werk en ik heb van elke minuut genoten."

De Grammy-winnares leeft mee met de onzekere situatie waarin de slachtoffers zich bevinden. "Het is verschrikkelijk wanneer je niet weet wat er morgen met je gaat gebeuren, maar dat is op dit moment wel de realiteit voor de slachtoffers." Ze hoopt dat hun situatie snel verbetert. "Het belangrijkste is hun toekomst. Deze mensen hebben de ramp overleefd, maar wat moeten ze nu? Ze kunnen op deze manier niet verder met hun leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen