Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Tates hoofdrolspeler in 'Cabaret'

Shownieuws

Chris Tates gaat de hoofdrol van Clifford Bradshaw spelen in de musical 'Cabaret'. Hij zal zijn musicaldebuut maken als tegenspeler van Pia Douwes.

Chris Tates gaat de hoofdrol van Clifford Bradshaw spelen in de musical 'Cabaret'. Hij zal zijn musicaldebuut maken als tegenspeler van Pia Douwes. Tates is onder meer bekend van de tv-serie 'Rozengeur & wodka lime' en de film 'Alice in glamourland'.

De regisseur van de Nederlandse versie van 'Cabaret', BT McNicholl, is enthousiast over de samenwerking met Tates. "Chris beschikt over de kwaliteiten die passen in de rol van Clifford. Chris heeft de kracht om een scène met duidelijke en diepe emoties te spelen, alsof de scène nog nooit eerder is gespeeld."

'Cabaret' speelt zich af in het Duitsland van de jaren dertig en gaat over de Berlijnse nachtclub de 'Kit kat club'. De musical was zes jaar lang met meer dan 2300 voorstellingen onafgebroken te zien op Broadway. In Nederland wordt de musical geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties, in samenwerking met Koninklijk Theater Carré. Vanaf 4 februari zal de musical enkele maanden exclusief in het Amsterdamse theater te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen