Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spike Lee verafschuwt vervolgdelen

Shownieuws

De Amerikaanse regisseur Spike Lee is niet onder de indruk van de grote stroom aan vervolgdelen van films waar Hollywood de laatste jaren mee wordt overspoeld.

De Amerikaanse regisseur Spike Lee is niet onder de indruk van de grote stroom aan vervolgdelen van films waar Hollywood de laatste jaren mee wordt overspoeld. Dit meldt BBC News. "Ik noem geen titels van films, maar het is nog nooit zo erg geweest", zegt Lee.

De 48-jarige Lee heeft niet alleen genoeg van de vervolgdelen, hij heeft ook kritiek op verfilmingen van tv-programma's. "Er is tegenwoordig zo weinig originaliteit. Dat is wel eens heel anders geweest." Hij reageert met zijn uitspraken op de slechte bezoekersaantallen in de Amerikaanse bioscopen.

Spike Lee is de regisseur van films als 'Malcolm X', 'Do the right thing' en '25th Hour'. Op dit moment is op het filmfestival in Venetië zijn nieuwste film 'All the invisible children' te zien. Lee is één van de acht regisseurs van de film, die gaat over het leven van kinderen in verschillende landen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen