Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerste exemplaar 'Ramses Shaffy Songbook' uitgereikt

Shownieuws

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen heeft vrijdagmiddag het eerste exemplaar van het 'Ramses Shaffy songbook' uitgereikt aan Ramses Shaffy.

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen heeft het eerste exemplaar van het 'Ramses Shaffy songbook' uitgereikt aan Ramses Shaffy. Het boekje, waarin teksten en composities van Shaffy verzameld zijn, is samengesteld in verband met het uitkomen van de theatershow 'Zing-vecht-huil-bid-lach-werk en bewonder'.

Veel vrienden en bekenden van Shaffy waren vrijdag aanwezig bij de uitreiking van het songbook in het Amsterdamse Hotel de l'Europe. Na de uitreiking brachten Mylène d'Anjou, Vera Mann en Frans van Deursen liederen van Shaffy ten gehore. Ook Ramses zelf nam plaats achter de piano en zong een nummer. De 72-jarige Shaffy was tevreden over de uitreiking. "Het was een feest", vatte hij de middag samen.

De theatershow 'Zing-vecht-huil-bid-lach-werk en bewonder', een ode aan Ramses Shaffy, zal het komende theaterseizoen te zien zijn. De eerste voorstelling is donderdag in Hilversum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen