Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe album Rolling Stones uitgelekt

Shownieuws

Het nieuwe album van de Rolling Stones is uitgelekt naar internet. Hoewel het album pas maandag officieel uitkomt, zijn de nummers al illegaal te downloaden.

Het nieuwe album van de Rolling Stones is uitgelekt naar internet. Hoewel 'A bigger bang' pas maandag officieel uitkomt, zijn de nummers van het album al illegaal te downloaden op diverse sites. Dit meldt BBC News.

Volgens een woordvoerder van EMI, het platenlabel van de Stones, zijn de te downloaden nummers van lage kwaliteit. "Het materiaal kwam beschikbaar nadat de nummers op officiële websites stonden en op de radio te horen waren." Hoewel ze betreurt dat de nummers uitgelekt zijn, verbaast het haar niet. "Het is een enorme prestatie om het album geheim te houden vlak voor de releasedatum."

'A bigger bang' is het eerste album sinds acht jaar van de Rolling Stones. Inmiddels zijn ze hun bijbehorende wereldtournee begonnen in Noord-Amerika. De rockers zullen tijdens deze tournee ook Nederland aandoen, maar het is nog niet zeker waar en wanneer de concerten plaatsvinden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen