Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hayden Christensen schokt operatiewereld

Shownieuws

Jessica Alba en Hayden Christensen zijn de sterren in de nieuwe psychologische thriller 'Awake'. De regie is in handen van Joby Harols.

Jessica Alba en Hayden Christensen zijn de sterren in de nieuwe psychologische thriller 'Awake'. De regie is in handen van Joby Harols, die ook tekende voor het script. De opnames voor de film beginnen in oktober van dit jaar.

Christensen speelt een man die tijdens een operatie bij bewustzijn is, maar fysiek volledig is verlamd. Zijn vrouw, gespeeld door Alba, worstelt met haar eigen demonen. "Deze film beïnvloedt de operatiewereld zoals Jaws dat deed met de oceaan", zegt producent Joana Vicente tegen Variety.

Hayden Christensen is bekend geworden door zijn rol als Anakin Skywalker in 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith' (2005) en 'Star Wars: Episode II - Attack of the Clones' (2002). Eerder was de 24-jarige acteur te zien in 'The Virgin Suicides' (1999). Jessica Alba speelde Sue Storm in 'Fantastic Four' (2005) en was te zien in 'Sin City' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen