Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marleen van der Loo als Donna in 'Mamma Mia!'

Shownieuws

Marleen van der Loo is vanaf september te zien als Donna in de ABBA-musical 'Mamma Mia!'. Deze rol wordt ook gespeeld door Vera Mann en Simone Kleinsma.

Marleen van der Loo is vanaf september te zien als Donna in de ABBA-musical 'Mamma Mia!'. De rol van de alleenstaande moeder Donna wordt ook gespeeld door Vera Mann en Simone Kleinsma. Kleinsma speelt de rol sinds 2003 en Mann vervult sinds enkele maanden deze rol.

Van der Loo was eerder te zien in de hoofdrollen van de musicals 'Nine', 'Hello Dolly!' en '3 Musketiers'. Verder speelde zij in 'Aida', 'Evita' en 'Elizabeth'. De actrice heeft ook een vaste rol in de jeugdsoap TopStars bij de Tros.

'Mamma Mia!' vertelt, aan de hand van 22 Abba-hits, het liefdesverhaal van de alleenstaande moeder Donna. Haar dochter Sophie staat op het punt om te trouwen. Sophie, die op het huwelijk door haar vader weggegeven wil worden, nodigt de drie voormalige liefdes van haar moeder uit. Ze probeert voor haar huwelijk uit te vinden wie van de drie voormalige liefdes van haar moeder haar echte vader is. Donna wordt onverwachts geconfronteerd met haar woelige verleden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen