Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe documentaire over John Lennon

Shownieuws

Lions Gate Films gaat de documentaire 'The U.S. Versus John Lennon' produceren. De documentaire gaat over het leven van John Lennon tussen 1966 en 1976.

Lions Gate Films gaat de documentaire 'The U.S. versus John Lennon' produceren. De documentaire gaat over het leven van John Lennon tussen 1966 en 1976 en laat zien hoe hij de transformatie ondergaat van muzikant naar vredesactivist. Dit meldt Hollywood Reporter.

"Lions Gate is ontzettend blij dat we dit gedenkwaardige verhaal mogen verfilmen", zegt Kevin Biggs, hoofd van de pas opgerichte documentaire afdeling van Lions Gate Films. 'The U.S. Versus John Lennon' wordt geregisseerd, geproduceerd en deels geschreven door David Leaf en John Scheinfeld. Biggs is blij met de komst van Leaf en Scheinfeld. "Voor dit project hadden we geen dynamischer en enthousiaster team kunnen vinden." Ook Leaf en Scheinfeld zijn enthousiast over het project. "Dit is een belangrijk verhaal dat we al heel lang wilden vertellen."

De documentaire, die de steun en medewerking krijgt van Lennons weduwe Yoko Ono, komt volgend jaar uit. Het is dan precies dertig jaar nadat Lennon een permanente verblijfsvergunning in de Verenigde Staten kreeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen