Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol: 'Ik lijk niet op Beckham'

Shownieuws

Johnny de Mol zegt in niet op de voetballer David Beckham te lijken. "Ik ben opgevoed met het idee dat werken op één staat en de rest bijzaak is".

Johnny de Mol zegt in geen enkel opzicht op de wereldberoemde voetballer David Beckham te lijken. "Die man doet vaker fotoshoots dan dat hij op het veld staat", vertelt De Mol in het blad Blend. "Ik ben opgevoed met het idee dat werken op één staat en de rest bijzaak is".

De 26-jarige acteur speelt de rol van profvoetballer Johnny in de film 'Johan'. "Mijn karakter Johan is, wat betreft zijn uiterlijk, zijn grootheidswaanzin, het vreemdgaan en die dingen, een knipoog naar David Beckam", zegt De Mol. De film is vanaf 16 oktober in de bioscopen te zien.

'Johan' vertelt het verhaal van een gezin met elf jongens, die allemaal vernoemd zijn naar bekende Nederlandse voetballers. De broers van Johan maken carrière als profvoetballer en van Johan wordt dit ook verwacht, maar hij wil liever muziek maken. De regie van de film is in handen van Nicole van Kilsdonk en het scenario is geschreven door Mieke de Jong. Michiel Huisman, Caro Lenssen en Huub Stapel spelen ook mee in de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen