Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk 'geen mietje'

Shownieuws

Wendy van Dijk staat haar mannetje in het verkeer. Ze houdt van stoere auto's en vindt het lekker om flink te gassen. Dit vertelt ze in Esquire.

Wendy van Dijk staat haar mannetje in het verkeer. Ze houdt van stoere auto's, vindt het lekker om flink te gassen en heeft geen enkel probleem met het opdoen van make-up in de auto. Wat dit over haar zegt? "Dat ik geen mietje ben", vertelt Wendy in het tijdschrift Esquire.

Haar zwarte Nissan Pathfinder is een grote, stoere auto. Niet echt handig als je niet herkend wil worden door paparazzi. "Het is inderdaad een opvallende auto en ik ga al niet bepaald anoniem door het leven. Maar ik heb nu eenmaal een voorkeur voor stoere modellen."

De slechte rij-gewoonte van de 34-jarige presentatrice en actrice is dat ze soms teveel het gaspedaal in trapt. "Ik hou van de zware brom van deze Nissan, dus ik ben de hele tijd aan het gassen." Ook heeft ze er geen probleem mee als vrouwen zich opmaken in de auto. "Als je maar niemand hindert. Een kwestie van handigheid. Een gloss zit er echt zo op en mascara duurt niet langer dan een rood stoplicht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen