Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elijah Wood wordt Iggy Pop

Shownieuws

Elijah Wood krijgt een rol in een nieuwe film over het leven van Iggy Pop. Dit meldt de muzieksite Gigwise. Wood gaat de rol van jonge Iggy op zich nemen.

De Amerikaanse acteur Elijah Wood krijgt een rol in een nieuwe film over het leven van Iggy Pop. Dit meldt de muzieksite Gigwise. Wood gaat de rol van jonge Iggy op zich nemen. De opnames voor de film gaan volgend jaar van start.

De 24-jarige Wood is blij met zijn rol, maar geeft toe dat hij enorm zenuwachtig is om het punk-icoon te vertolken. "Ik ben doodsbang om Iggy te gaan spelen omdat ik van hem hou en veel respect heb voor zijn muziek. Ik wil niet degene zijn die de film verknalt."

Elijah hoopt met deze film het 'hobbit-imago' van zich af te schudden. Na zijn rol in de succesvolle 'Lord of the rings'-trilogie, wordt hij overal waar hij komt 'Frodo' genoemd. Met rollen als schurk in 'Sin City' en 'Eternal sunshine of the spotless mind' probeerde hij het imago kwijt te raken, maar dat is niet gelukt. "Op straat wordt ik door iedereen 'Frodo' genoemd. Het is niet iets wat ik bepaald leuk vind, maar ik snap wel dat mensen het doen. Ik zal altijd een hobbit blijven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen