Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mick Hucknall aangevallen tijdens optreden

Shownieuws

Mick Hucknall is tijdens een concert in Cuba aangevallen op het podium. Dit meldt de Britse krant The Sun. De Simply red-zanger raakte niet gewond.

Mick Hucknall is tijdens een concert in Cuba aangevallen op het podium. Dit meldt de Britse krant The Sun. De Simply red-zanger, die niet gewond raakte bij het incident, zag zich genoodzaakt om voor de ogen van honderden fans zijn aanvaller te lijf te gaan. De 20-jarige man die Hucknall aanviel is gearresteerd.

Hucknall was bezig met het laatste nummer van zijn optreden toen een man het podium op sprong en hem probeerde te slaan. De 45-jarige zanger kon de slag ontwijken en duwde zijn aanvaller vervolgens van het podium af, de orkestbak in. Hucknall sloot zijn show vervolgens af met de woorden: "Bedankt en nog een fijne avond. Dit is het einde van mijn optreden".

Mick's manager, Ian Grenfell, noemde het incident 'bizar'. "De aanvaller was een Cubaanse Amerikaan van in de twintig. Het verontrustende is dat we niet weten wat de intenties van de man waren. De politie heeft gezegd dat hij onder invloed van drugs was, maar het is niet duidelijk waarom hij Mick aanviel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen