Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ronald Giphart schrijft voor hondjes

Shownieuws

Schrijver Ronald Giphart heeft de tekst geschreven voor het kinderprogramma 'Hondjes'. De serie, met echte hondjes, wordt vanaf november uitgezonden.

Schrijver Ronald Giphart heeft de tekst geschreven voor het kinderprogramma 'Hondjes'. De dertiendelige serie, waarin echte hondjes een hoofdrol spelen, wordt vanaf november uitgezonden bij Villa Achterwerk van de VPRO. De regie is in handen van Rishu Veldhuis. Het is nog niet duidelijk wie de stemmen van de hondjes gaan vertolken.

'Hondjes' is een serie voor kinderen van acht tot twaalf jaar over een langharige hondenfamilie. De hoofdrolspelers zijn drie puppies en hun ouders. Ze hebben huis en baas ingeruild voor het vrije leven. Ze hadden genoeg van het georganiseerde mensenleven met alle huisregels en het eeuwige fabrieksvoer. De familie vindt een nieuw huis in een verlaten tram op een rangeerterrein in een grote stad en beleven daar verschillende avonturen.

Productiehuis Kleine Storm, dat verantwoordelijk is voor 'Hondjes', maakte eerder de serie 'Poesjes'. Deze serie ging over een nest jonge poesjes, dat met hun ouders op een boerderij, in een kartonnen doos woonde. Acteur Paul de Groot was verantwoordelijk voor de stemmen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen