Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karl Noten zet kinderen aan tot bewegen

Shownieuws

Bewegingsspecialist Karl Noten gaat Nederlandse kinderen, die voor de televisie zitten, laten bewegen. Noten presenteert het kinderprogramma 'Kidzclub'.

Bewegingsspecialist Karl Noten gaat Nederlandse kinderen, die voor de televisie zitten, laten bewegen. De presentator, bekend van het programma 'Nederland in beweging', ontvangt samen met choreografe Danny in het kinderprogramma 'Kidzclub' gasten in de studio om oefeningen mee te doen.

Het programma, dat tien minuten duurt, wordt vanaf 5 september iedere werkdag om 07.00 uur door de Tros via Z@ppelin uitgezonden. 'Kidzclub' wil kinderen stimuleren meer te bewegen en gezond te eten. Iedere aflevering komt een bekende artiest zoals K3, Kus, Djumbo, Kabouter Plop of Piet Paraat langs om met een vrolijk optreden de kinderen aan het dansen te krijgen.

De uitzending staat dagelijks in het teken van een thema, zoals bijvoorbeeld tips voor gezond eten, fitgames en kinderkleding. Ook wordt er een kind gevolgd dat leert zwemmen en een zwemdiploma wil halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen