Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sam Shepard wordt broer Brad Pitt

Shownieuws

Sam Shepard wordt de tegenspeler van Brad Pitt in 'The assassinaton of Jesse James bij the coward Robert Ford'. Shepard speelt de broer van James (Pitt).

Sam Shepard wordt de tegenspeler van Brad Pitt in 'The assassinaton of Jesse James by the coward Robert Ford'. Pitt vervult de rol van James en Shepard speelt zijn broer Frank. De regie is in handen van Andrew Dominik. Ron Hansen is verantwoordelijk voor het script. Dat meldt de Hollywood Reporter.

De film vertelt het verhaal van Robert Ford, die lid wordt van de bende van Jesse James. Ford haat James, de snelste schutter in het wilde westen, en wil hem vermoorden. Casey Affleck, bekend uit 'Ocean's twelve' en 'Ocean's eleven', speelt de rol van Ford.

De 61-jarige acteur is net klaar met de opnames voor het drama 'Walker'. De komende tijd verschijnt Shepard onder meer in 'Bandidas', een film met Penelope Cruz en Salma Hayek, en in een thriller met Sarah Michelle Gellar. Shepard kreeg in 1983 een Oscar-nominatie voor zijn rol in 'The right stuff' (1983). In 1979 won hij een Pulitzer prijs voor zijn werk als schrijver voor het stuk 'Buried child'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen