Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Big Brother-Nathalie geen moeite met ex

Shownieuws

Big Brother bewoonster Nathalie heeft geen moeite meer met haar ex-vriend Ralph, die vorige week donderdag als extra bewoner in het huis kwam.

Big Brother bewoonster Nathalie heeft geen moeite meer met haar ex-vriend Ralph, die vorige week donderdag onverwachts als extra bewoner in het Big Brother-huis kwam. Ze laat weten al weer gewend te zijn aan de situatie met Ralph en het eigenlijk wel 'grappig' te vinden. Haar keuze om donderdagavond een medebewoner weg te stemmen is volgens eigen zeggen 'niet meer zo vanzelfsprekend'.

Ook de andere bewoners uit het huis hebben 'geen idee' wie ze donderdagavond tijdens de live-uitzending op Talpa moeten nomineren. Nathalie en de 24-jarige verpleegster Dido hopen dat de nominatierondes pas volgende week plaatsvinden. "Ik hoop dat het nomineren nog even wordt uitgesteld, want dan kan ik iedereen een kans geven", legt Dido uit in de show.

De 44-jarige reclameverkoper Rob, die het geheim van zijn kunstbeen deze week prijsgaf, heeft zelfs een nominatiestrategie. "Je moet niet denken 'wie vind ik de rottigste', maar je moet denken 'met wie wil ik de laatste weken overblijven?'"

De vijfde editie van 'Big Brother' ging vorige week woensdag via internet van start. Dertien bewoners namen hun intrek in het 'Big Brother'-huis in Aalsmeer. De kick-off zondagavond trok bijna 1,5 miljoen kijkers. Naar de dagelijkse uitzendingen kijken gemiddeld zo'n 600.000 kijkers. Dit blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen