Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw tv-programma voor Ellemieke Vermolen

Shownieuws

Ellemieke Vermolen presenteert vanaf 4 september op SBS 6 de tweede reeks van 'Mama, ik heb je huis verbouwd!' Jonge kinderen verbouwen het huis van hun ouders.

Ellemieke Vermolen presenteert vanaf 4 september op SBS 6 de tweede reeks van 'Mama, ik heb je huis verbouwd!' Het programma is volgens SBS de nachtmerrie van elke ouder en de droom van ieder kind. Jonge kinderen verbouwen in een aantal dagen het huis van hun ouders.

De kinderen zijn drie dagen lang de baas in huis en mogen het huis naar eigen smaak verbouwen. Ze krijgen daarbij hulp van werklui en ontwerpers. De ouders verblijven deze dagen in een luxehotel en worden in de watten gelegd om wat energie op te doen. In de eerste uitzending staat de familie McNally uit Newcastle centraal.

De 28-jarige Vermolen presenteerde voor SBS 6 het programma 'Klussen en wonen' samen met Dennis Mulder. Fabienne de Vries neemt vanaf 3 september de presentatie van dit programma over. Vermolen is naast actrice Jasmine Sendar, deejay Mental Theo en fotograaf Edwin Smulders, jurylid in het tv-programma 'Veronica's lekkerste.'

Het eerste seizoen van 'Mama, ik heb je huis verbouwd!' werd gepresenteerd door Ulrika Jonsson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen