Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves en Diane Keaton zijn een stel

Shownieuws

Keanu Reeves en Diana Keaton hebben een relatie. De 40-jarige Reeves en de 59-jarige Keaton ontmoetten elkaar tijdens opnames in 2003.

Keanu Reeves en Diane Keaton hebben een relatie. De twee acteurs gaan hiermee in het dagelijks leven verder met hun filmrelatie uit de komedie 'Something's gotta give'. Dit meldt de Britse krant Daily Mail.

De 40-jarige Reeves en de 59-jarige Diane Keaton ontmoetten elkaar in 2003 tijdens de opnames van 'Something´s gotta give'. Reeves speelt in deze film een jonge dokter die de oudere Keaton aan de haak slaat. Hij troeft hiermee een andere man, gespeeld door Jack Nicholson, af die ook een oogje heeft op Keaton.

Reeves zou zijn vriendin, de 28-jarige actrice Lynn Collins, hebben gedumpt om bij Keaton te kunnen zijn. Hollywood-hunk Reeves is ongeveer twintig jaar jonger dan zijn nieuwe vriendin.

Collins en Reeves ontmoetten elkaar op de set van de film 'Il Mare'. Drie maanden later kregen de twee Hollywoodsterren een relatie. Volgens een anonieme bron kreeg Reeves een 'behoorlijke klap' door het bereiken van de veertigjarige leeftijd. Het uitmaken met Collins is voor hem 'een manier om vaarwel te zeggen tegen een manier van leven.'

[Novum]

Gerelateerde Artikelen