Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Morgan Freeman regelt veiling voor hulp 'Katrina'

Shownieuws

Acteur Morgan Freeman heeft een on-line veiling georganiseerd om geld op te halen voor de slachtoffers van de orkaan 'Katrina'.

Acteur Morgan Freeman heeft een online veiling georganiseerd om geld op te halen voor de slachtoffers van de orkaan 'Katrina'. De veiling begint vrijdag op de Charity Folks Website en loopt tot 16 september. De opbrengsten van de veiling worden geschonken aan het Amerikaanse Rode Kruis.

"Het is algemeen bekend dat als er ergens in de wereld een ramp gebeurt, mensen kunnen rekenen op de hulp van de Verenigde Staten", zegt de 68-jarige acteur. "Nu moet de liefdadigheid in ons land plaatsvinden, dus doen we een beroep op iedereen die wil helpen."

Oscar-winnaar Morgan brengt zelf een plaatsje in de zaal tijdens een screening van zijn nieuwe film 'An unfinished life' onder de hamer. Daarnaast worden een vakantie naar een resort en artikelen uit verschillende films geveild.

De orkaan heeft het huis van Freeman aan de Mississippi Delta gemist. De acteur vertelde dat zijn bezit alleen regen en rukwinden te verduren heeft gehad. Freeman won een Oscar voor zijn rol in de film 'Million dollar baby'. Hij was eerder te zien in onder anderen de films 'The Shawshank redemption', 'Driving miss Daisy' en 'Street smart'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen