Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Destiny's Child beste popgroep ter wereld

Shownieuws

Destiny's Child, The Game en Gwen Stefani waren woensdagavond de grote winnaars van de 2005 World Music Awards.

Destiny's Child, The Game en Gwen Stefani waren woensdagavond de grote winnaars van de 2005 World Music Awards. Deze eer werd hen toegekend aan de hand van wereldwijde verkoopcijfers. De show wordt op 13 september op de Amerikaanse zender ABC uitgezonden.

Destiny's Child, die ook de show opende, nam de award voor de beste popgroep ter wereld in ontvangst. Hiermee versloegen de drie dames hun concurrentie, die bestond uit Gorillaz, Maroon 5, Il Divo en de Black Eyed Peas. Gwen Stefani ging naar huis met de prijs voor de best verkopende nieuwe vrouwelijke artiest. The Game werd uitgeroepen tot best verkopende nieuwe mannelijke artiest.

Stefani, die vorig jaar haar eerste solo-album uitbracht, versloeg R&B-zangeres Ciara, Fantasia, Natasha Beddingfield en Ashlee Simpson. De voormalige 'No Doubt'-zangeres, die op dit moment aan het toeren is, nam de prijs via een satellietverbinding van Hillary Duff in ontvangst. Gwen bedankte fans uit de hele wereld voor het kopen van 'Love.Angel.Music.Baby.' Die hadden ervoor gezorgd dat het album op de eerste plaats van best verkochte albums terecht kwam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen