Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rijbewijs voor Jim

Shownieuws

Zanger Jim heeft woensdag zijn rijbewijs gehaald. Dit schrijft de 18-jarige ex-idol op zijn website. Hij haalde het papiertje binnen drie weken.

Zanger Jim heeft woensdag zijn rijbewijs gehaald. Dat schrijft de 18-jarige ex-idol op zijn website. In slechts drie weken tijd wist de zanger het roze papiertje in de wacht te slepen. In het tv-programma 'Thuis' vertelde hij dat hij 'erg zenuwachtig' was en niet verwacht had dat hij zou slagen. "Ik zag net te laat een stoplicht dat op rood sprong en toen er al mensen over het zebrapad liepen", vertelt hij in het programma.

De zanger, die momenteel te zien is als deelnemer in het tv-programma 'Dancing with the stars', heeft nu de beschikking over een BMW. Dit is de auto waarmee hij naar alle optredens wordt gereden. "Maar ik zoek toch iets compacters", zegt Jim.

Over zijn deelname aan 'Dancing with the stars' heeft Jim wel even moeten nadenken. "Toen ik hiervoor werd gevraagd dacht ik: 'Eh, Jim ... stijldansen ... live op tv.' Maar later kon ik er alleen maar positief over denken" En Jim gaat 'natuurlijk' voor de winst, zo vertelt hij op de site van het tv-programma.

Met zijn 34-jarige danspartner Julie Fryer is hij 'heel blij'. "Ze legt dingen heel snel uit en als ik iets niet begrijp dan snap ik het de volgende keer wel." Fryer, die in 1994 wereldkampioen dansen werd bij de amateurs, en twee jaar later bij de profs, wil Jim graag laten zien dat iedereen kan dansen, ook mensen die denken het niet te kunnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen