Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrolspeler 'Lion king' treedt op voor koningin

Shownieuws

Danny Yanga, de nieuwe hoofdrolspeler uit de musical 'The lion king' zal voor Koningin Beatrix optreden tijdens haar bezoek aan Curaçao.

Danny Yanga, de nieuwe hoofdrolspeler uit de musical 'The lion king' zal voor Koningin Beatrix optreden tijdens haar bezoek aan Curaçao. De koningin is op de Nederlandse Antillen in verband met haar 25-jarig regeringsjubileum.

Yanga, oorspronkelijk afkomstig van het eiland, treedt vrijdag tijdens de slotmanifestatie van de Koninkrijkspelen op. Yanga is op Curaçao een grote bekendheid. Als zanger scoorde hij een nummer1 hit en hij was presentator van een populair televisieprogramma.

De Koninkrijksspelen worden jaarlijks georganiseerd op Aruba, Curaçao of in Nederland. Ze zijn bedoeld voor de jeugd van het Koninkrijk der Nederlanden. De spelen worden afgesloten met een Cultureel Artistieke Manifestatie die geheel in het teken staat van muziek, dans en theater.

Sinds mei speelt Yanga acht keer per week de hoofdrol van Simba in 'The lion king'. Hij nam de rol over van Etiënne Poeder, die er na een jaar voor koos de musical de rug toe te keren en zich met andere activiteiten bezig te gaan houden. Carolina Dijkhuizen speelt nog altijd de rol van het vriendinnetje van Simba, Nala.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen