Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Bettens zingt titelsong 'Leef'

Shownieuws

Sarah Bettens, voormalig zangeres van 'K's Choice', zingt de titelsong van de speelfim 'Leef' van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen.

Sarah Bettens, voormalig zangeres van 'K's Choice', zingt de titelsong van de speelfim 'Leef' van regisseur Willem van de Sande Bakhuyzen. Bettens heeft het gelijknamige nummer speciaal voor de film geschreven. Het is haar eerste Nederlandstalige single ooit. Het nummer komt in september uit in Nederland en België.

Het script van de film 'Leef' schreef Van de Sande Bakhyzen samen met scenarioschrijfster Mario Goos, die op 14 augustus te zien is in Zomergasten. Goos en Van de Sande Bakhuyzen waren eerder verantwoordelijk voor de films 'Cloaca' en 'Familie'. 'Leef' gaat over een vrouw die niets liever wil dan schrijfster worden, maar daarvoor eerst haar rommelige leven onder ogen moet zien. De verwachtingen van de film zijn hooggespannen.

Monic Hendrickx en Peter Blok spelen de hoofdrollen in 'Leef'. Daarnaast nemen Anne Wil Blankers, Jeroen Willems en Tanja Jess prominente rollen voor hun rekening. 'Leef' gaat op 28 september als openingsfilm van het Nederlands Film Festival in Utrecht in première. De dag daarna draait 'Leef' in de bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen