Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheryl Crow wil stoppen met zingen

Shownieuws

Sheryl Crow wil stoppen met zingen. De rockster wil meer tijd doorbrengen met haar vriend Lance Armstrong en hun gezin.

Sheryl Crow wil stoppen met zingen. De rockster wil meer tijd doorbrengen met haar vriend Lance Armstrong, meldt femalefirst donderdag. De zangeres kijkt uit naar een leven waarin ze meer tijd kan besteden met Armstrong, die het na zijn zevende zege in de Tour de France en zijn afscheid van de wielrensport een stuk rustiger heeft dan voorheen.

Crow wil het overigens niet laten bij het doorbrengen van meer tijd met Armstrong. De 43-jarige Crow wil kinderen van de wielertopper. Armstrong, die drie kinderen heeft uit een eerder huwelijk, zou ook graag een baby willen van zijn nieuwe vriendin.

De 33-jarige Amerikaan gaf recentelijk toe dat zijn kinderen de voornaamste reden zijn voor het beëindigen van zijn carrière als wielrenner. "De grootste inspiratie voor deze beslissing zijn mijn kinderen. Zij zeiden dat het tijd was om meer thuis te zijn."

Sheryl heeft op haar nieuwe, en mogelijk laatste album 'Wildflower', een nummer geschreven voor Lance en zijn nageslacht. "Omdat ze me eraan herinneren dat in tijden van complete chaos ook altijd lichtpuntjes te zien zijn." 'Wildflowers' komt op 23 september uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen