Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie trekt in bij Brad Pitt

Shownieuws

Angelina Jolie is met haar geadopteerde kinderen ingetrokken in de villa van acteur Brad Pitt in Malibu. Het koppel woont twintig minuten van Jennifer Aniston.

Angelina Jolie is met haar geadopteerde kinderen Maddox en Zahara ingetrokken in de villa van acteur Brad Pitt in Malibu. Dat meldt The Sun. Het koppel woont twintig minuten verwijderd van Jennifer Aniston, die nog steeds officieel is getrouwd met de Hollywood-acteur. Volgens de krant ziet Aniston er 'erg' tegenop om het nieuwe liefdespaar tegen te komen in Malibu.

Aniston, die in een gehuurd appartement woont naast haar oude-Friends-collega Courtney Arquette Cox, verblijft momenteel in Chicago voor de opnamen van de film 'Break- up' met acteur Vince Vaughn. Binnenkort is ze klaar met filmen en keert de actrice terug naar haar appartement. Dan zou het een kwestie van tijd zijn voordat zij oog in oog staat met Jolie. Volgens de krant had de actrice er niet op gerekend dat haar 'rivale' zo dicht in de buurt zou komen wonen.

Volgens een vriend van Jolie en Pitt heeft het stel plannen om in september te trouwen. "Ze willen hun relatie en verloving zo snel mogelijk bekend maken", zegt de vriend tegen het Britse 'People newspaper'. "Ze hebben het gevoel dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Alles hangt er vanaf hoe snel de scheiding met Jennifer er doorheen komt." Volgens de vriend heeft Pitt zijn nieuwe vriendin voorgesteld aan zijn ouders en heeft hij toestemming gevraagd voor een huwelijk in de herfst.

Brad Pitt en Jennifer Aniston brachten in januari naar buiten te gaan scheiden. Al snel gingen de geruchten dat Pitt was vreemdgegaan met Angelina Jolie. Dit zou zijn gebeurd tijdens de verfilming van 'Mr and Mrs Smith', waarin beiden een hoofdrol vertolken. Nog steeds heeft het 'nieuwe' paar niet officieel toegegeven een relatie met elkaar te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen