Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Problemen Sienna Miller stapelen zich op

Shownieuws

Sienna Miller heeft nog maar net haar verloving met Jude Law verbroken of er staat een nieuw probleem voor de deur: er zijn naaktfoto's van Sienna gestolen.

Actrice Sienna Miller heeft nog maar net haar verloving met Jude Law verbroken of er staat alweer een nieuw probleem voor de deur. Uit het huis van Millers ex-vriendje, model David Neville, zijn naaktfoto's van de actrice gestolen, meldt The Sun donderdag. Miller en Neville hadden twee jaar een relatie. Een maand nadat die beëindigd werd, ontstond de romance tussen Miller en Law.

Sienna en Jude waren acht maanden verloofd toen de 'Alfie'-acteur vorige week toegaf te zijn vreemdgegaan met het kindermeisje van een van zijn kinderen. Tot voor kort was niet duidelijk of het stel bij elkaar zou blijven, maar Sienna heeft de knoop doorgehakt. Ze is zo boos op Jude, dat ze hem niet kan vergeven. Ze heeft laten weten hem nooit meer te willen zien.

Ondertussen zijn Miller en Neville druk in gesprek over hoe ze de foto's kunnen terugvinden. Vooralsnog weet niemand wie de dader is. Volgens een vriend is Neville 'erg over zijn toeren'. "Hij moest Sienna wel bellen om te zeggen dat de foto's weg waren. Sienna werd compleet hysterisch."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen