Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Total Touch herenigd op solo-cd van Trijntje

Shownieuws

Op het derde solo-album van Trijntje Oosterhuis is de zangeres herenigd met de drie zangeressen Dest, Lewis en Tusjadia van de groep Total Touch.

Trijntje Oosterhuis wordt op haar derde solo-album herenigd met de drie zangeressen van de groep Total Touch. Volgens Trijntje hebben haar hartsvriendinnen Berget Lewis, Caroline Dest en Jasmin Tusjadia 'de mooiste stemmen van het land'. Ze is dan ook 'zeer gelukkig' met hun medewerking aan haar nieuwe cd, die in september verschijnt.

Trijntje brak negen jaar geleden met de drie meiden en haar broer Tjeerd door als 'Total Touch'. De band scoorde hits als 'Touch me here' en 'Somebody else's lover'. Tjeerd is inmiddels producer en componist. Lewis treedt tegenwoordig op met haar 'Gospeltrain'. Dest is gaan studeren en scoorde als lead-zangeres van 'Soulvation' een hit met 'Reset your brain' en Tusjadia was te horen in een reclamespotje van energiebedrijf Nuon.

Op het nieuwe album krijgt Trijntje medewerking van grootheden uit de popmuziek. In juni nam de 32-jarige zangeres in Brussel één nummer op met de 83-jarige mondharmonicavirtuoos Toots Thielemans. Ook Candy Dulfer speelt mee op haar nieuwe cd. "Candy is zo lief geweest om mee te willen doen op mijn nieuwe plaat. Daar ben ik natuurlijk heel erg trots op", vertelt Trijntje op haar website. "De beste saxofonist van de aardbol, die speelt met Prince en Van Morisson, zomaar op mijn plaat."

De eerste single van het album wordt het nummer 'See you as I do'. Het nummer is vanaf vrijdag via alle legale downloadsites te verkrijgen. Over een paar weken ligt de single in de winkels.

Oosterhuis geeft op 25 november een show in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen