Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Crowe en Scott bundelen krachten opnieuw

Shownieuws

Russell Crowe en Ridley Scott gaan hun krachten opnieuw bundelen. De acteur en regisseur zijn in bespreking over het project 'A good year'.

Russell Crowe en Ridley Scott gaan hun krachten opnieuw bundelen. De acteur en regisseur zijn in bespreking over het project 'A good year', gebaseerd op een roman van Peter Mayle. Crowe en Scott waren eerder goed voor de film 'Gladiator', waarvoor Crowe in 2001 de Oscar voor beste acteur won.

Het ging de mannen de laatste tijd niet van een leien dakje. Crowe's laatste film 'Cinderella man' deed het niet best in de Amerikaanse bioscopen. Bovendien werd de acteur tijdens de promotie van de film gearresteerd, omdat hij een hotelmedewerker met een telefoon zou hebben geslagen. Het laatste project van Scott, 'Kingdom of heaven', voldeed ook niet aan de verwachtingen en was, hoewel groots opgezet, geen succes.

Met 'A good year' slaan Crowe en Scott een nieuwe weg in. De film gaat over een bankier uit Londen die naar de Franse streek de Provence verhuist, nadat hij een wijngaard erft. In Frankrijk ontmoet hij een vrouw uit Californië, die beweert dat het stuk land haar eigendom is. Al met al lijkt het een brave film te worden met meer diepgang, maar minder actie dan waar de mannen gewoonlijk voor tekenen.

Als de besprekingen rond zijn, gaat de productie in september in Parijs van start.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen