Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz is foute zus

Shownieuws

Regisseur Curtis Hanson ziet in Cameron Diaz de ideale vertolkster van een sletterig, stelend en verwerpelijk jong zusje uit de film 'In her shoes'.

Regisseur Curtis Hanson ziet in actrice Cameron Diaz de ideale vertolkster van een sletterig, stelend en verwerpelijk jong zusje van zijn nieuwste project 'In her shoes'. In de zoektocht naar een actrice voor de rol dacht hij meteen aan Diaz. "Er zit een fout karakter in de film, dat makkelijk door het leven kan fietsen vanwege haar uiterlijk. Ik dacht dat Cameron deze rol wel kon spelen", zegt Hanson.

Cameron, de ster uit 'Charlie's Angels' and 'There's something about Mary', vindt het vleiend dat Hanson haar vroeg. "Ik kan af en toe best egocentrisch zijn. Maar ik ga niet zover, dat ik chaos creëer en het leven van andere mensen ruïneer."

'In her shoes', met rollen van Toni Collette en Shirley MacLaine, werd woensdag voor het eerst vertoond tijdens het filmfestival in Toronto. De film vertelt het verhaal van twee zussen die hun moeder verliezen op jonge leeftijd. De zussen hebben verder niets gemeenschappelijk, behalve hun schoenmaat. Het script is geschreven door Susannah Grant, eerder verantwoordelijk voor 'Erin Brockovich'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen