Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike Starink stopt met 'Lijn 4'

Shownieuws

Mike Starink is vanaf volgend jaar niet meer te zien bij het lifestyle-programma 'Lijn 4'. Zijn contract loopt in december af. Hij wil het niet verlengen.

Mike Starink is vanaf volgend jaar niet meer te zien bij het lifestyle-programma 'Lijn 4'. Het contract van Mike loopt in december af. "Hij wil het niet verlengen, omdat hij graag nieuwe uitdagingen wil aangaan in zijn carrière", zegt woordvoerder Arnika van der Hoorn van Endemol. Starink blijft het programma presenteren tot het einde van het jaar.

De 34-jarige presentator benadrukt dat hij niet wil stoppen met presenteren. Hij wil graag met een 'fris gezicht' een nieuw programma presenteren. "Het wordt tijd voor wat anders. Ik heb drie jaar lang met heel veel plezier aan Lijn 4 gewerkt."

Het gerucht deed de ronde dat Starink zijn ontslag had ingediend, maar dat is volgens Van der Hoorn niet waar. "Zijn contract liep eigenlijk in oktober af. Hij heeft het twee maanden laten verlengen, zodat wij een vervanger konden regelen." Het is nog onduidelijk of de presentator zijn werkzaamheden voortzet bij RTL4.

Starink is onder meer bekend van de programma's 'DierEnzo', 'Kids for animals TV' en 'Liefde op het eerste gezicht'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen