Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnames Nederlandse horrorfilm van start

Shownieuws

Regisseur Erwin van Esthof is woensdag begonnen met de opnames van de nieuwe Nederlandse horrorfilm DoodEind met Victoria Koblenko in de hoofdrol.

Regisseur Erwin van Esthof is woensdag begonnen met de opnames van de nieuwe Nederlandse horrorfilm DoodEind. De film wordt onder andere opgenomen in het Kasteel Keukenhof en in de bossen bij Amersfoort. De opnames moeten eind augustus voltooid zijn. Volgens de filmmaatschappij is het niet gek dat er maar een maand is uitgetrokken voor het filmen, omdat de film 'redelijk low-budget' is.

De film, met Victoria Koblenko in de hoofdrol, gaat over een groepje oude schoolvrienden dat op weg naar hun vakantieverblijf strandt in het bos. Hier worden zij aangevallen door een groep wilde honden. De groep weet te vluchten naar een afgelegen huis. Hier begint de ellende pas echt, want al snel blijkt dat het huis niet is wat het lijkt te zijn.

Of de film gaat lijken op andere Nederlandse griezelfilms zoals De lift en Amsterdamned, kon de filmmaatschappij nog niet zeggen. Wel is bekend dat de film begin 2006 in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen