Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney geeft te veel geld uit'

Shownieuws

Britney Spears heeft samen met haar kersverse echtgenoot een lening afgesloten van 5 miljoen dollar. Het stel geeft teveel uit.

Britney Spears heeft samen met haar kersverse echtgenoot Kevin Federline een lening afgesloten van 5 miljoen dollar (4 miljoen euro), dat schrijft de National Enquirer. Het stel geeft volgens het blad teveel uit en omdat het geld van Spears voor het grootste deel vast zit in onroerend goed, zit het echtpaar nu even aan de grond. Volgens Cindy Adams, een reporter van het blad, is Spears 'nog maar een kind dat niet weet hoe met geld om te gaan'.

De zwangere Spears is haar huis in Malibu aan het renoveren en slaapt nu al enige tijd in hotel in Los Angeles. Zij betaalt hier drieduizend dollar (25 honderd euro) per nacht. Op financiële steun van Federline hoeft zij niet te rekenen. Volgens Adams heeft hij zijn geld hard nodig voor het onderhouden van zijn twee kinderen die hij bij zijn ex-vriendin Shar Jackson heeft.

De baby van Spears en Federline is in september uitgerekend. Volgens de gossipsites Ireland Online en Contactmusic bereidt niemand minder dan Madonna een speciale Kabbalah-zegen voor het kindje voor. Madonna is zelf al acht jaar fervent aanhanger van de Joodse levenswijze waar steeds meer beroemdheden zich bij aansluiten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen