Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vince Vaughn snapt niets van geroddel

Shownieuws

Vince Vaughn begrijpt niet waarom mensen geïnteresseerd zijn in het liefdesleven van beroemdheden. Hij werd onlangs geassocieerd met Jennifer Aniston.

Vince Vaughn begrijpt niet waarom mensen geïnteresseerd zijn in het liefdesleven van beroemdheden. De 35-jarige acteur die bekend is van het samenwerken met Ben Stiller en Will Ferrel werd onlangs in verband gebracht met Jennifer Aniston. De twee spelen samen in 'The Break up'. Het duurde niet lang voordat geruchten de ronde gingen dat de twee meer deden dan alleen maar samenwerken.

Volgens Vaughn, die vanaf 25 augustus te zien is 'Wedding crashers' met Owen Wilson, is hier niets van waar. Hij begrijpt niet waarom mensen zo 'geobsedeerd' kunnen zijn van het liefdesleven van 'mensen die ze niet eens kennen'.

Vince Vaughn speelde naast Ben Stiller in 'Dodgebal' maar werd voor het eerst bekend met de film 'Swingers' uit 1996. Samen met zijn vriend John Favreau proberen de twee in de film zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Later maakten de twee 'Made' (2001) over twee vrienden die het willen maken in de maffia. 'The break up' met Aniston is nog in productie. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen