Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sienna Miller neemt wraak

Shownieuws

Sienna Miller, die twee weken geleden te horen kreeg dat haar verloofde Jude Law een affaire had, heeft niet lang getreurd.Zij is gespot met Orlando Bloom.

Sienna Miller, die twee weken geleden te horen kreeg dat haar verloofde Jude Law een affaire had, heeft niet lang getreurd. De 23-jarige schone is afgelopen weekeinde gespot met Orlando Bloom bij een Polo-evenement van Cartier. Volgens getuigen waren de twee 'heel knus'.

De 28-jarige 'Lord of the rings-acteur' had in 2001 al een korte relatie met Miller, beide acteurs waren toen nog redelijk onbekend. Volgens de Britse gossipsite 'This is London' is die liefde weer aan het bloeien want de twee waren 'innig aan het zoenen'. Toen de avond viel wilde Miller met Bloom naar een VIP-ruimte voor iets meer privacy. Getuigen verklaren dat Bloom bij het horen van het voorstel rood aanliep en zich even terug trok in de toilet om zijn haar goed te doen.

Twee weken gelden gaf Jude Law toe een affaire te hebben gehad met het kindermeisje Daisy Wright. Hij heeft daarna in een publiekelijke verklaring zijn excuses aangeboden. Wright was ingehuurd als oppas voor één van de drie kinderen die Law heeft met ex-vrouw Sadie Frost.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen