Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kitten zingt duet met Bee Gee

Shownieuws

Atomic Kitten-zangeres Liz McClarnon neemt een duet op met Bee Gees-zanger Robin Gibb. Ze gaan het nummer 'Woman in love' van Barbra Streisand opnemen.

Atomic Kitten-zangeres Liz McClarnon neemt een duet op met Bee Gees-zanger Robin Gibb. De zangtalenten nemen een nieuwe versie op van het nummer 'Woman in love' van Barbra Streisand, meldt contactmusic. Liz laat weten niet te kunnen wachten om te beginnen aan de opnamen.

Volgens de 24-jarige McClarnon is iemand anders met het idee voor een duet gekomen, maar heeft ze Gibb zelf benaderd. "Hij was meteen verliefd op het idee. Ik hoefde hem niet eens te overtuigen", vertelt ze. "Niemand heeft ooit meer iets met het nummer gedaan, dus Robin is er helemaal gelukkig mee. Zelf vind ik het ook geweldig, hoewel ik eerlijk gezegd bloednerveus ben om met hem samen te werken."

De uit Liverpool afkomstige McClarnon voegde zich in 1997 bij Kerry Katona en Natasha Hamilton in de meidengroep Atomic Kitten. Het trio scoorde hits met nummers als 'Right now' en 'See you'. Nadat Katona de groep verliet vanwege haar zwangerschap van Westlife-zanger Bryan McFadden, voegde Jenny Frost zich bij de groep en volgde hits met 'Eternal flame' en 'The tide is high'. Momenteel doen de meiden het vanwege zwangerschappen en trouwplannen wat rustig aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen