Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Water thema awardshow MTV

Shownieuws

Water. Dat is het thema van de MTV Video Music Awards Show, die op 28 augustus in Miami plaatsvindt. P.Diddy presenteert de show, die in Nederland is te zien.

Water. Dat is het thema van de MTV Video Music Awards Show, die op 28 augustus in Miami plaatsvindt. De muziekzender laat weten dat tijdens de show 'de meest spectaculaire watereffecten' te zien zijn. De watershow is in handen van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de beroemde fontein voor het hotel Bellagio in Las Vegas.

De show wordt gepresenteerd door hiphopicoon P.Diddy. Hij beloofde in een verklaring dat de show adembenemende stunts zal bevatten. De show van vorig jaar miste ondanks behoorlijk spektakel de shock die Madonna en Britney Spears in 2003 teweegbrachten door elkaar tijdens een optreden te zoenen. Diddy heeft dan ook alle genodigden opgeroepen zich vooral te laten gaan.

Punkrockband Green Day leidt de lijst van genomineerden met acht nominaties. Missy Elliot volgt met zes nominaties en Gwen Stefani en U2 hebben er vijf. De Video Music Award is een prijs voor muziekvideo's die ieder jaar in verschillende genres worden uitgereikt. Dat gebeurt tijdens een show waarbij veel bekendheden aanwezig zijn. De prijs heeft de vorm van een man op de maan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen