Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liefdesbrieven van Jennifer Aniston geveild

Shownieuws

Michael Baroni, een voormalig vriendje van Jennifer Aniston, veilt vanaf vrijdag oude brieven en andere spullen van de actrice via de website van eBay.

Advocaat Michael Baroni, een voormalig jeugdvriendje van Jennifer Aniston, veilt vanaf vrijdag oude liefdesbrieven, foto's, berichtjes en andere spullen van de oud-'Friends'-actrice via de website van eBay. Hij wil voor het complete pakket starten met honderdduizend dollar (ruim 83 duizend euro). Mocht dit bedrag niet haalbaar blijken, dan verkoopt hij de spullen los van elkaar. De advocaat zegt de spullen te verkopen wegens 'financiële reden'.

Het pakket bevat onder meer een stuk papier met de naam van Aniston en haar telefoonnummer geschreven met lippenstift, een handgeschreven liefdesbrief met rode pen en een boodschap op toiletpapier met felicitaties aan Baroni voor zijn zeventiende verjaardag. Ook zit er een foto van het stel uit 1974 waarop ze knuffelen in het pakket, een gesigneerde foto van de cast van 'Friends', een kopie van het blad 'In Touch magazine', met daarin een artikel over hun relatie, en een rechtsgeldige verklaring dat de spullen echt zijn.

De advocaat zegt een relatie met Aniston te hebben gehad in de zomer van 1984. Hij was toen 16 en zij was 15. "Ze was een erg komische, levendige en lieve meid", vertelt Baroni tegen Associated Press. De relatie veranderde uiteindelijk in een vriendschap tot 1991. Door haar showbizzcarrière verloren de twee elkaar volgens Baroni uit het oog. Aniston was niet bereikbaar voor een reactie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen