Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nog steeds onenigheid tussen Love en Grohl

Shownieuws

Dave Grohl staat bekend als de vriendelijkste man in de rockwereld maar Courtney Love vindt van niet:"Hij ontneemt mijn kind het geld waar ze recht op heeft."

Hoewel Dave Grohl bekend staat als de vriendelijkste man in de rockwereld, denkt Courtney Love daar anders over. Volgens Love is Grohl helemaal geen lieverdje. "Hij ontneemt mijn kind al jaren het geld waar ze recht op heeft," zegt ze in het blad Spin. Love heeft een dochter van twaalf, Frances Bean Cobain.

Love, de weduwe van Kurt Cobain, en Grohl, die drummer was van Nirvana, hebben al eerder met elkaar in de clinch gelegen over geld. Drie jaar lang was er onenigheid over het uitbrengen van de verzamelbox van Nirvana 'With the lights out'. Het juridisch getouwtrek over de eigendomsrechten kwam in 2002 tot een eind. Vorig jaar werd de box, tot ongenoegen van Love, uitgebracht.

De manager van Grohl heeft laten weten dat de frontman van 'The Foo fighters' geen commentaar wil geven op de beschuldigingen van Love. 'The Foo fighters' zijn momenteel bezig met een tour door de Verenigde Staten ter promotie van hun dubbelalbum 'In your honor'.

De 41-jarige Love heeft kort geleden met groot succes een afkickprogramma afgerond. Het programma werd haar opgelegd toen ze onder invloed werd opgepakt terwijl ze probeerde in te breken in het huis van een voormalig vriendje. Vanwege haar wangedrag verloor Love de voogdij over haar dochter. Pas vorige week kreeg ze die terug.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen