Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson 'mentaal verscheurd' door proces

Shownieuws

Michael Jackson is 'mentaal verscheurd' door het proces dat wekenlang tegen hem diende. Dat zegt zijn broer Jermaine Jackson.

Michael Jackson is 'verscheurd' door het proces dat veertien weken lang tegen hem diende. Dat zegt Jermaine Jackson, de broer van Michael. "Deze zaak heeft hem mentaal verscheurd. Hij is erg sterk, maar heeft zijn rust nu hard nodig." De popzanger werd vorige maand vrijgesproken van de beschuldigen een minderjarige jongen seksueel te hebben misbruikt.

Volgens geruchten weegt Michael sinds het proces nog maar 43 kilo en is hij de deur van Neverland nog niet uit geweest. "Fluitend door het leven gaat hij niet", zegt zijn broer. Sterker nog, hij is zo 'moe en kapot', dat hij de verjaardag van zijn vader niet kon bijwonen. Hij vierde dit weekeinde zijn 76e levensjaar in een hotel in een buitenwijk van de Duitse hoofdstad Berlijn.

Michael schrijft op zijn website dat het hem spijt dat hij er niet bij kon zijn. Duitse Jackson-fans hadden de ster op het feestje verwacht en stonden voor het hotel klaar om een glimp van hun idool op te vangen. Overigens was Michael niet de enige Jackson-telg die verstek liet gaan. Zusjes Janet en LaToya waren er evenmin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen